‘Uit het Kastje’ _  Jaargang 18, nummer 22 dd. 4 juni 2016

nieuwe website
Na een voorbereiding van enkele maanden is vorige week de nieuwe website van de gemeente live gegaan. Helaas was het niet mogelijk de gegevens van de oude website met één druk op de knop over te zetten naar de nieuwe website; de gehele oude website moest handmatig worden overgezet. Dit gaat helaas niet voor alle onderdelen helemaal probleemloos en komen er hier en daar wat fouten en/of onvolkomenheden aan de oppervlakte. Het merendeel van die fouten hebben een technische oorzaak en zullen op korte termijn door de leverancier moeten worden opgelost. Daarnaast ontbreken hier en daar nog wat gegevens op de nieuwe site die u wel op de oude website kon terugvinden. Er wordt hard aan gewerkt om de ontbrekende onderdelen en gegevens zo snel mogelijk over te zetten op de nieuwe site.
nieuwsbrief Uit Het Kastje
Ruim 400 personen en instellingen hebben zich geabonneerd op onze wekelijkse nieuwsbrief Uit Het Kastje. Op dit moment hebben wij nog de mogelijkheid om met één druk op de knop de nieuwsbrief naar alle abonnees tegelijk te versturen. Daarbij kunnen wij nog gebruik maken van de oude software (CMS).
Binnenkort zal dat systeem worden stopgezet. De huidige abonnees op de nieuwsbrief wordt daarom verzocht zich opnieuw aan te melden via de nieuwe website. Aanmelden kan via het “blok” Nieuwsbrief aan de linker bovenzijde van de homepage. Vragen, opmerkingen en/of suggesties met betrekking tot de nieuwe website kunt u sturen aan pj.tijdeman@vlieland.nl.