Bericht van Frisia:
“En dat was het dan. Vandaag voor de laatste keer de winkel op slot gedraaid. Blijft toch een raar idee. 35 jaar geleden gestart met ons toen winkeltje. En nu 35 jaar later doen we het omgekeerde, gestopt met ons winkeltje. Ook wij zullen het zeker missen, maar het is zoals het is. Rest mij nogmaals iedereen die de afgelopen jaren onze winkel heeft bezocht op welke manier dan ook. Nogmaals te danken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij wensen iedereen een hele fijne jaarwisseling en een heel gezond en gelukkig nieuwjaar. Uiteraard staan wij in 2020 voor U klaar voor alle fiets gerelateerde zaken en sleutels.”

Voorgaand bericht:

Eilanders en gasten van Vlieland.
Het einde van dit jaar komt met rasse schreden dichterbij. Zo ook het einde van onze Doe-Het-Zelf winkel. Na 35 jaar u van dienst te zijn geweest, zullen wij per 1 Januari 2020 de deuren van de Doe-Het-Zelf winkel definitief sluiten. In de afgelopen 35 jaar is ons kleine winkeltje uitgegroeid tot een winkel waar ondanks het kleine oppervlak veel te verkrijgen was. Door de opkomst en het gemak van internet hebben wij ons marktaandeel de afgelopen jaren zien teruglopen. Dit heeft ons uiteindelijk doen besluiten de winkel te sluiten. De winkel wordt leeg verkocht en zal vanaf 1 Januari een andere functie gaan krijgen.
Frisia Fietsenverhuur blijft zoals u van ons gewend bent voor: fietsen, fietsonderdelen, reparaties sleutelservice ed. het vertrouwde adres.
Rest ons u te bedanken voor de jarenlange klandizie en het in ons gestelde vertrouwen.
Wi wensen u fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling

Robert en Marion
Frisia Doe-Het-Zelf
Dorpsstraat 113
8899AE Vlieland

En ook de winkel van Visit Vlieland, voorheen Hommema, van Suus is per 1 januari 2020 gestopt!