Camping Stortemelk _ Coronavirus – nieuwe informatie

Informatie voor onze gasten

Geachte gast,

Wij, bestuur en directie van Stichting Rekreatiebelangen Vlieland, willen u langs deze weg informeren over de door ons te nemen, voorlopige maatregelen om verspreiding van het coronavirus te beperken. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio Fryslân. Mocht de situatie wijzigen, dan passen wij uiteraard de maatregelen aan.

In plaats van op woensdag 1 april gaat het kampeerterrein voorlopig open op dinsdag 7 april vanaf 09.00 uur. Ook De Bolder en de Stortemelk Vakantie-Super zullen op 7 april de deuren openen.

Indien u vragen heeft kunt u ons bereiken via info@stortemelk.nl of op 0562-451225.

De burgemeesters van de Waddeneilanden hebben op dinsdagavond 17 maart een oproep gedaan aan de toeristen om de Waddeneilanden voorlopig niet te bezoeken. Onduidelijk is nog voor welke periode dit geldt.

Indien u uw reservering voor onze Bos- of Duinshuisjes wilt wijzigen, dan kunt ons mailen via info@stortemelk.nl. Voor zover mogelijk proberen wij samen met u een oplossing te vinden.

Tot nader order verwachten wij van onze gasten dat zij de landelijke adviezen ten aanzien van het coronavirus opvolgen. Zie: https://www.rivm.nl.

Via ‘Nieuws’ op onze website www.stortemelk.nl en op onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/KampeerterreinStortemelk/ vindt u het laatste nieuws.

Informatie over het Coronavirus van de gemeente Vlieland vindt u op https://www.vlieland.nl/home-vlieland/ en informatie van Rederij Doeksen vindt u https://www.rederij-doeksen.nl/.