De eerste twee ondergrondse rest- afvalcontainers zijn vandaag geplaatst – eentje (foto 1) aan de Badweg tegenover Duinborg (op de plaats waar eerst een glas- en papier container stonden) en de andere (foto 2 en 3) bij de buslus, naast / ten zuiden van de fietsenstalling van Seeduyn, dus aan de Duinkersoordkant, (nieuwe locatie – volgens de gemeente speciaal voor de appartementen van Seeduyn!)

De komende dagen zullen er nog 3 ondergrondse restcontainers geplaatst worden, eentje tegenover Iris aan de Kampweg, eentje bij Vliepark op de hoek tegenover Meermin (nu een plek voor rest, glas en papier) en eentje ongeveer onder de Hut tbv de Ankerplaats. En als laatste een ‘Afvaleiland’ op de hoek van de Kampweg/Badweg tegenover ToMare-Juthout met 3 ondergrondse containers voor resp. rest- papier-glas en een ruimte voor Snoeiafval, net zoals er nu al is aan de Kampweg ter hoogte van Vlieduyn.

Daarna zullen alle ‘oude’ losse containers (rest/glas/papier) in Duinkersoord, Vliepark en Ankerplaats weggehaald worden, net als de semi-ondergrondse containers bij de Seeduyn appartementen.

Mocht u willen reageren doe dit dan niet richting de SBEV, maar stuur uw opmerkingen en/of commentaar naar de gemeente Vlieland (Info@vlieland.nl en l.v.randen@vlieland.nl) met een Cc aan terreinbeheer@sbev.nl en tjeerd.f.boven@ziggo.nl)