Ter info:    Overname per 1-10-2022

Al enkele tientallen jaren is Pronk Transport v.o.f. uw goederenvervoerder op Vlieland. U heeft misschien al eerder gehoord over onze voornemens om te stoppen met ons bedrijf.

Wij zijn blij u te kunnen melden dat ons bedrijf per 1 oktober 2022 wordt overgenomen door ‘de Vlas transport bv’ uit Harlingen.

De Vlas transport bv is al lange tijd onze partner op het gebied van goederentransport en wij hebben er groot vertrouwen in dat zij uw goederen op correcte wijze voor u zullen vervoeren. De Vlas transport bv is een familiebedrijf dat al sinds 1933 logistieke activiteiten uitvoert in binnen- en buitenland en transporten uitvoert naar de Waddeneilanden. Wilt u meer weten, kijk dan eens op www.devlas.nl. U kunt de Vlas transport bv bereiken op telefoonnummer 0517-412787 of email info@devlas.nl.

Met de overname door de Vlas transport bv stopt Pronk Transport v.o.f. ook met de grondverzetactiviteiten. Voor klussen, kleinschalig grondverzet en hovenierswerkzaamheden kunt u contact opnemen met Klaas Pronk op 06-21974345 of klussenbedrijfpronk@gmail.com.

Wij willen u hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren.

Arie en Klaas Pronk.